Bemutatkozás Kereskedőknek Vendéglátósoknak Partnereink Kapcsolat

MagunkrólCégünk elődje 1994-ban alakult Tapolcán, családi vállalkozásként. A folyamatos fejlődés, bővülés eredményeképpen 2005 áprilisában átalakultunk, s ezzel együtt egy új névvel , és üzletpolitikával jelentünk meg a piacon, TEXTIL-PROFI Bt. néven.

Fő profilunk minőségi ágynemű és asztalnemű alapanyagok importja, ezekből különféle textiltermékek gyártása, forgalmazása a kiskereskedelmi üzletek, cégek, intézmények, közületi vásárlók, valamint a vendéglátó- és szállodaipar számára. Főbb termékköreink: ágyneműk, matracvédők, asztalterítők, lepedők, gumis lepedők, paplanok, párnák, plédek, különféle frottírtermékek, asztalszoknyák, székszoknyák, konyharuhák, székpárnák, és egyéb lakástextil-darabáruk gyártása, ill. forgalmazása.

Mivel a minőség számunkra elsődleges mind az alapanyag, mind a termékek elkészítésének tekintetében, cégünk csak olyan gyártókkal tart kapcsolatot, amelyek az évek alatt már bizonyították nekünk, és Partnereinknek egyaránt a megbízhatóságot. Bízunk benne, hogy termékeink elnyerik tetszését, cégünk pedig megtisztelő bizalmát.

Bocska Ferenc és Bocskáné B. Anikó cégvezetők
Vissza a kezdőlapra!

Textil-Profi Bt.
Vissza a Főoldalra Hozzáadás a Kedvencekhez Oldaltérkép 9024 Győr
Tel: 06-20-8247-659
        06-30-4917-527
E-mail: textilprofi@gmail.com